I. THK - Trefort Hallgatói Konferencia

I. THK - Trefort Hallgatói Konferencia
03/16 - 03/17

2023. március 16. - 2023. március 17.

ELTE BTK, Múzeum krt. 6-8.

03/16 - 03/17

2023. március 16. - 2023. március 17.

ELTE BTK, Múzeum krt. 6-8.


Kedves Hallgatók!

Szeretnétek kipróbálni milyen egy konferencián előadni? Nem volt eddig alkalmatok eljutni saját területetek egy konferenciájára? Esetleg nem érzitek magatokat elég felkészültnek, hogy egyedül nekivágjatok egy előadásnak?

Az ELTE BTK Hallgatói Önkormányzat Tudományos Bizottsága és a Doktorandusz Önkormányzat együttműködésében készül az I. Trefort Hallgatói Konferencia, amely 2023. március 16-17-én kerül megrendezésre.

A konferencia nyitott minden ELTE BTK-s hallgató számára. Bármilyen szakról jöhettek egy szabadon választható témával, hogy valóban mindenki a hozzá legkedvesebb témáról adhasson elő. Célunk továbbá az, hogy olyan hallgatók is bátran jelentkezzenek, akik korábban még nem adtak elő konferencián.

Azt biztosítva, hogy mindenki bátrabban állhasson ki a közönség elé, a szekcióvezetőket a BTK doktoranduszai közül kérjük fel, így nem kell azt éreznetek, hogy éppen egy órai felelésen vagy megmérettetésen vagytok. Ha pedig nincs kész témátok, esetleg egyedül nem szeretnétek kiállni, lehetőség van egy szaktársaddal párban is előadni.

Az előadások hossza 20 perc, amit magyar vagy angol nyelven adhattok elő. Amennyiben érdekel a konferenciázás, szeretnéd elkezdeni vagy esetleg még csak gondolkodsz a tudományos karrier iránt, itt a lehetőség, hogy kipróbáld magad benne és beindítsd a tudományos pályádat!

Várjuk jelentkezésetek, további részletek hamarosan!

Jelentkezéshez az alábbi formsot kell kitölteni: link.

Bármilyen kérdés vagy kérés esetén keressetek minket bátran a trefortkonferencia@btkhok.elte.hu címen.